Skip to content

Article: Korkeila Jewellery on nyt Macor Jewellery

Korkeila Jewellery on nyt Macor Jewellery

Korkeila Jewellery on nyt Macor Jewellery

Kaikki alkoi vuonna 2019, kun Helsingissä sijaitsevan koruliikkeen kultaseppämestarin tytär, Marika Korkeila, perusti korukokoelman nimeltä Korkeila Jewellery perheen yritykselle Korkeila Helsingille. Korumalliston päätarkoitus oli tuoda sirot, ajattomat ja eettisemmin valmistetut korut suomalaisten saataville. Pian laboratoriotimantit ja pienet tarkkaan harkitut mallistot saavuttivat suosiota ja kysyntä alkoi lisääntyä ympäri Suomea.

Verkkokaupan perustaminen oli seuraava luonteva päätös. Näin asiakkaat ympäri Suomea pystyivät tilaamaan itselleen eettisempiä timanttikoruja. Viimeisen muutaman vuoden aikana Korkeila Jewellery korut ovat näkyneet eri medioissa kuten Trendi, Gloria, Häät -lehdissä ja tulleet saataviksi Stockmann -verkkokauppaan. Kaikkein parasta kuitenkin on, että korumme ovat päässeet osaksi monien onnellisinta päivää, kihlautumista ja naimisiinmenoa sekä kaunistamaan arkea.

Korkeila Jewellery kasvoi muutaman vuoden aikana pienestä mallistosta omaksi itsenäiseksi brändikseen. Nyt jatkamme siten uudella nimellä samaa missiota, mikä on luoda niin eettisiä timanttikoruja kuin mahdollista, sekä kuljemme kohti visiota tehdä ne saataville myös kansainvälisesti. Uusi nimi Macor Jewellery on sanamuodostelma, joka syntyi brändin takana seisovan Marika Korkeilan -nimestä. 

Macor Jewellery korut löytyvät jatkossakin Korkeila Helsinki -liikkeestä, Stockmann.comista sekä omasta nettikaupastamme. Kiitos, että olet osana meidän missiota tehdä maailmasta eettisempi ja parempi paikka. Nimenmuutos ei vaadi toimenpiteitä asiakkailta. Tuotteemme ja konsepti pysyvät samana. 

Mikäli haluat kysyä tai kommentoida, ota meihin yhteyttä helposti täältä.

Marika Korkeila founder of Macor jewellery

 

    Leave a comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    All comments are moderated before being published.