MEISTÄ

Heinäkuussa 2019 perustettu Macor Jewellery (entinen Korkeila Jewellery) toi laboratoriotimantit ensimmäisenä Suomeen. Brändin inspiraatio on peräisin Pohjoismaisesta elämäntyylistä, jossa on kyse yksinkertaisesta kauneudesta ja käytännöllisyydestä. Intohimomme on valmistaa eettisiä koruja ja minimoida korujen valmistuksesta jäävä jalanjälki maapallolle. Nimi Macor tulee perustajan ja korujen suunnittelijan nimestä: MArika KORkeila.

Marika Korkeila

PERUSTAJA MARIKA

Marika löysi intohimonsa koruihin kultaseppämestari-isänsä innoittamana sekä työskennellessään korujen ja muodin parissa Lontoossa. Kun Marika luki ensimmäisen kerran laboratoriotimanteista ja niiden valmistukseen liittyvistä positiivisista seikoista luonnontimantteihin verrattuna, hän ei voinut uskoa, kuinka ne olivat vielä niin tuntemattomia alalla. Marika päätti sillä hetkellä, että asia olisi saatava kaikkien tietoisuuteen ja alkoi työstää ekologista vaihtoehtoa timanttikorujen ystäville. 

"Timanttikorun ostaminen tai sellaisen saaminen on unohtumaton hetki eikä kenenkään tulisi joutua murehtimaan, onko timantti vahingoittanut maaperää, eliöstöä tai rahoittanut konflikteja. Laboratoriotimanttien ja kierrätyskullan ansiosta voit olla murehtimatta näistä."

Eettisyys

Meille on ollut tärkeintä alusta asti, että toimintamme ja mallistomme tulee olla niin eettisiä kuin mahdollista. Vastaus tähän löytyi kierrätyskullasta ja laboratoriotimanteista, lue niistä lisää täältä

Kaikki 0.05ct ja sitä suuremmat timanttimme tulevat hiilineutraalilta timanttitoimittajalta. Korumme tulevat myös FSC sertifoiduissa eco-rasioissa ja käytämme kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. 

Pidämme tietoisesti mallistomme pienenä: haluamme tarjota sinulle valikoiman tarkkaan harkittuja ja huolella mietittyjä designeja sekä haluamme välttää laajan malliston tuoman mahdollisen hävikin.

Product image
Founder image

AINA REILU HINNOITTELU

Me uskomme hinnoitteluun, joka vastaa aina tarjoamaamme kotimaista työnjälkeä, laatua ja suunnittelua. Siten sanomme ei tarjouksille ja alennusmyynneille. 

LAATU

Koruissa käytettävät materiaalit tulevat luotettavilta toimijoilta ja laboratoriossa valmistetut timantimme ovat tarkkaan valikoitua laatua. Olemme valinneet korujemme materiaaliksi kullan, koska se kestää kulutusta, sen väri säilyy ja tuo iloa vuosikymmeniksi. 14k kulta on hieman kovempaa ja kestävämpää kuin esimerkiksi 18k kulta. Siten se on erinomainen yhdistelmä kaunista sävyä, sopivaa hintaa ja käyttökestävyyttä.

Product image
Founder image

DESIGN UNOHTAMATTA MUKAVUUTTA

Yksinkertaisuus ja mukavuus kuvaavat korujamme parhaiten. Kaikki korut on suunniteltu siten, että ne näyttävät ja tuntuvat niin mukavalta päällä, ettet halua ottaa niitä pois. Korut on suunnittelut Marika Korkeila.

Kolme syytä valita laboratoriotimantit

icon image

100% konfliktivapaa

Ei linkkejä konflikteihin kuten lapsityövoimaan tai laittomaan asekauppaan.

icon image

Eettisempi

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin luonnontimantit.

icon image

Edullisempi

Laboratoriotimanttien hinnat ovat keskimäärin 20-50% edullisempia kuin louhittujen timanttien.

LUE LISÄÄ