Sormuksen kaiverrus

Kaikkiin sormuksiimme on saatavilla veloitukseton konekaiverrus (yksinkertainen, ei-kauno fontti). Sormuksen kaiverrus tulee sormuksen rungon sisäpuolelle. Kaiverrukseen mahtuu max 15 merkkiä välit mukaan luettuna. Yleisimmät kaiverrukset ovat päivämäärät ja nimikirjaimet.

Ilmoita meille tilausnumerosi ja haluamasi kaiverrus sähköpostitse. Vahvistamme kaiverruksen sopivuuden sinulle ennen sen tekoa.

Kaiverrus jälkikäteen

Sormuksen kaiverrus on veloitukseton myös jälkikäteen. Voit joko tuoda sormuksen liikkeeseen tai voit lähettää sen omakustanteisesti Korkeila Helsinki -liikkeeseen postitse: Macor Jewellery, c/o Korkeila Helsinki, Korkeavuorenkatu 6, 00150 Helsinki. Suosittelemme lähettämään korut seuratulla paketilla tai hieman kalliimmalla vakuutetulla paketilla. Liitäthän paketin mukaan tilausnumerosi ja kuvauksen haluamastasi kaiverruksesta, vaihtoehtoisesti voit lähettää samat tiedot sähköpostitse.

Laattariippus

Laattariipuksiimme on saatavilla yksinkertainen tikkukirjain tai kaunokirjain fontti. Kaiverrus tehdään koneella. Kaiverrukseen mahtuu noin 6 merkkiä per puoli. Korun voi kaivertaa molemmin puolin. 

Kaiverruksen hinta yhdelle puolelle - 20€

Kaiverruksen hinta kahdelle puolelle - 30€

Ilmoita meille tilausnumerosi ja haluamasi kaiverrus sähköpostitse. Lähetämme sinulle maksulinkin ja vahvistamme kaiverruksen sopivuuden sinulle ennen sen tekoa.

Huom. kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Sormuksen koon muokkaaminen on edelleen mahdollinen.